MAKSUTAVAT

Verkkopankki:

Voit maksaa Osuuspankin, Nordean, Danske Bankin, Säästöpankin, Aktian ja S-pankin verkkopankin maksupainikkeilla. Palvelun toteuttaa Klarna.

Luottokortti:

Maksu onnistuu Visalla, Visa Electronilla, Mastercardilla tai American Expressillä. Maksun välittäjänä toimii Klarna CheckOut.

Lasku:

Maksaessasi Klarna laskulla voit tehdä ostoksia turvallisesti ja helposti. Sinun ei tarvitse ilmoittaa korttisi tietoja ja maksat aina vasta, kun tuotteet on toimitettu kotiisi. Klarna veloittaa lisäkuluna laskupalvelusta 2,90€ laskutusmaksun. Saat 14 päivää maksuaikaa, sinulla on myös mahdollisuus osamaksuun. Voit ladata laskusi osoitteesta www.klarna.fi.

Osamaksu:

Klarna-tilin avulla voit maksaa ostoksesi osissa. Sitä käyttäessäsi Klarna avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti. Voit tehdä lyhennyksiä joko itse valitsemissasi kuukausierissä (vähintään 5€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä kumpi on suurempi) tai maksaa kaiken pois yhdellä kertaa. Klarna tilin käytöstä ei peritä laskutusmaksua. Kaikki Klarna tilillä maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja kuukausilaskulle vaikka käyttäisit sitä monissa eri verkkokaupoissa. Saat kuukausittain vain yhden laskun. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.