Kihlasormus

Suodata tuotteita Suodata tuotteita

Brändi

Kenelle

Korun tyyppi

Materiaali

Tilaisuus

Kategoria

Hinta

Näytä:

Kihlasormus valkokultaa 2mm

Kihlasormus valkokultaa 2mm

1 varastossa

189,00 249,00 
  Kihlasormus on yksi tärkeimmistä koruista, joka edustaa rakkauden ja sitoutumisen symbolia. Kihlasormus on perinteisesti ollut kultainen tai hopeinen, mutta nykyään löytyy laaja valikoima erilaisia malleja, joista valita. Suosittu kihlasormus on yleensä klassinen ja ajaton. Se on suunniteltu kestämään ajan kulua ja edustamaan ikuisuutta. Yksinkertaiset sormukset ovat suosittuja, sillä ne ovat monipuolisia ja helposti yhdistettävissä erilaisiin asuihin ja tilaisuuksiin.
Sormuksen materiaali on tärkeä tekijä sen suosion kannalta. Yleisimmin käytetty materiaali on edelleen kulta, mutta myös valkokulta ja platina ovat suosittuja. Kullan ja valkokullan ero onkin vain värissä, kun taas platina on huomattavasti kestävämpää ja kalliimpaa materiaalia. Tärkeintä on valita materiaali, joka sopii käyttäjän tyyliin ja budjettiin.

Kihlasormuksessa käytettävien kivien määrä ja tyyli vaihtelevat suuresti. Monet parit valitsevat yksinkertaisen sormuksen ilman kiveä, mutta myös erilaiset jalokivet, kuten timantit, safiirit ja smaragdit, ovat suosittuja. Timantit ovat yleisimpiä jalokiviä kihlasormuksissa, sillä ne edustavat kauneutta ja arvokkuutta. Timanttikihlasormus on usein myös sijoitus tulevaisuuteen, sillä sen arvo voi kasvaa vuosien saatossa.

Sormuksen design on tärkeä tekijä sen suosion kannalta. Yksinkertaiset, puhtaat linjat ovat edelleen suosittuja, mutta myös vintage-tyyliset sormukset, jotka ovat koristeellisia ja monimutkaisia, ovat nousseet suosioon. Lisäksi yhä useammat parit haluavat yksilöllisen kihlasormuksen, joka on suunniteltu heidän toiveidensa ja persoonallisuutensa mukaan.
Kihlasormuksen hinta vaihtelee suuresti sen materiaalin, kiven ja designin mukaan. Tärkeintä on kuitenkin löytää sormus, joka on budjetin mukainen ja joka sopii käyttäjän tyyliin ja persoonallisuuteen.5 Suosituinta kihlasormusta
 1. TYksinkertainen kultainen tai valkokultainen kihlasormus ilman kiveä. Tämä klassinen tyyli on yhä suosittu monien parien keskuudessa, sillä se on ajaton ja helposti yhdistettävissä muihin koruihin.

 2. Timanttikihlasormus. Timantit edustavat arvokkuutta ja kauneutta, ja siksi ne ovat yleisimpiä jalokiviä kihlasormuksissa. Timanttikihlasormuksia on saatavilla erilaisilla leikkauksilla ja asetuksilla, joten parit voivat valita sellaisen, joka sopii heidän makuunsa ja budjettiinsa.

 3. Vintage-tyylinen kihlasormus. Monet parit etsivät kihlasormusta, joka erottuu muista ja jolla on historiaa. Vintage-tyyliset kihlasormukset ovat usein koristeellisia ja monimutkaisia, ja ne voivat olla peräisin eri aikakausilta.

 4. Sormus, jossa on yksi isompi jalokivi. Tämä tyyli on yhä suosittu, sillä se antaa sormukselle dramaattisuutta ja huomiota herättävyyttä. Isompi jalokivi voi olla timantti tai jokin muu kivi, kuten safiiri tai smaragdi.

 5. Yksilöllinen kihlasormus. Monet parit haluavat kihlasormuksen, joka on suunniteltu heidän toiveidensa ja persoonallisuutensa mukaan. Yksilöllinen kihlasormus voi sisältää erikoisen asetuksen, erilaisia jalokiviä tai jopa merkityksellisiä symboliikkaa. Tällainen kihlasormus on ainutlaatuinen ja henkilökohtainen, mikä tekee siitä erityisen merkityksellisen parille.
Mitä kannattaa ottaa huomioon kihlasormusta valitessa?Kihlasormus on yksi elämän tärkeimmistä koruista, joten sen valintaan kannattaa käyttää aikaa ja harkintaa. Tässä muutamia seikkoja, joita kannattaa ottaa huomioon kihlasormusta valitessa.


 1. Budjetti: Kihlasormuksen hinta vaihtelee suuresti, joten kannattaa määrittää budjetti ennen ostoksen tekemistä. Budjetin määrittäminen auttaa rajamaan valintoja ja välttämään mahdollisia pettymyksiä.

 2. Koko ja muoto: Kihlasormuksen tulee istua hyvin sormessa, joten on tärkeää valita oikea koko. Kihlasormuksia on saatavilla eri muodoissa ja leveyksissä, joten kannattaa valita sellainen, joka sopii omaan käteen ja tuntuu mukavalta käytössä.

 3. Materiaali: Kihlasormukset ovat yleensä valmistettu kullasta, valkokullasta tai platinasta. Jokaisella materiaalilla on omat etunsa ja haittansa, joten kannattaa harkita, mikä sopii parhaiten omaan tyyliin ja budjettiin. Alempana kappale näiden vertailusta.

 4. Jalokivet: Kihlasormuksessa käytetään yleisimmin timantteja, mutta myös muita jalokiviä kuten safiireja, rubiineja ja smaragdeja voidaan käyttää. Jalokivien valinnassa kannattaa ottaa huomioon oma maku ja budjetti, mutta myös jalokivien laatuun kannattaa kiinnittää huomiota.

 5. Tyyli: Kihlasormuksen tyyli on henkilökohtainen valinta, joten kannattaa valita sellainen, joka sopii omaan tyyliin ja persoonallisuuteen. Joillekin sopii yksinkertainen ja klassinen kihlasormus, kun taas toiset haluavat jotain näyttävää ja erikoista.

 6. Asetus: Jalokivien asetus kihlasormuksessa voi vaikuttaa sen ulkonäköön ja kestävyyteen. Yleisimpiä asetuksia ovat napitus, ränni ja pylväs. Napitus on yleisin ja perinteisin asetus, jossa jalokivi on kiinni sormuksen pinnassa. Ränni ja pylväsasetus ovat vähemmän yleisiä, mutta antavat kihlasormukselle ainutlaatuisen ilmeen.

 7. Huolto ja hoito: Kihlasormus on koru, joka käytössä altistuu kulumiselle ja naarmuuntumiselle. On tärkeää ottaa huomioon, että kihlasormus tarvitsee säännöllistä huoltoa ja puhdistusta, jotta se säilyttää kauneutensa ja kestävyytensä.Kihlasormuksen materiaalit vertailussaKulta on klassinen valinta, joka on helppo työstää ja muotoilla monenlaisiin sormusmalleihin. Kullan lämmin sävy on aina tyylikäs ja ajan kestävä. Valkokulta on modernimpi vaihtoehto, jossa on viileämpi sävy kuin kullassa. Valkokullan lisäaineet, kuten nikkel tai palladium, tekevät siitä kestävämmän kuin kulta. Platina on ylellinen ja kestävä vaihtoehto, joka säilyttää kauneutensa pitkään ilman naarmuja tai kulumista.

Kunkin materiaalin hinta vaihtelee. Kulta on yleensä halvempaa kuin valkokulta ja platina, kun taas platina on kallein vaihtoehto. Hinta voi olla ratkaiseva tekijä ostopäätöksessä, mutta myös henkilökohtaiset mieltymykset ja tarpeet vaikuttavat valintaan.


Tilaa verkkokaupastaKello ja kulta Jokinen verkkokauppa on täydellinen paikka löytää upeita koruja moniin eri tilanteisiin nopealla toimituksella suoraan kotiovellesi. Meillä on laaja valikoima koruja, jotka ovat saatavilla eri materiaaleista, kuten kullasta, hopeasta, pronssista, timanteista ja muista jalokivistä. Tarjoamme erilaisia koruja erilaisiin tilaisuuksiin, kuten juhliin, arkeen, lahjaksi tai vain hemmotteluun. Meiltä löydät kaikenlaisia koruja, kuten korvakoruja, rannekoruja, kaulakoruja ja paljon muuta, jotka sopivat eri tyyleihin ja makuihin.

Valikoimamme on erittäin monipuolinen ja koostuu monista erilaisista tyyleistä, muodoista ja väreistä. Meillä on koruja, jotka sopivat klassiseen ja tyylikkääseen tyyliin, mutta myös moderneihin ja rohkeisiin asukokonaisuuksiin. Korujemme suunnittelussa painotamme laadukkuutta ja kauneutta, ja olemme varmoja, että löydät meiltä juuri sellaisen korun, joka sopii juuri sinulle.


Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää, ja siksi tarjoamme nopean ja helpon tavan tilata koruja suoraan kotiisi. Meiltä saat korut nopealla toimituksella, joka varmistaa, että saat korut käyttöösi mahdollisimman pian. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme turvallisen ja helpon tavan maksaa ostoksensa verkkokaupassamme.

Tervetuloa tutustumaan koruvalikoimaamme ja tilaamaan upeat korut nopealla toimituksella suoraan kotiovellesi!

×

Hei!

Klikkaa alla olevaa yhteyshenkilöä aloittaaksesi WhatsApp keskustelun tai lähetä sähköpostia jokinen@timanttiset.fi

× Kuinka voin auttaa?