Maksutavat

Verkkopankki:

Voit maksaa Osuuspankin, Nordean, Danske Bankin, Säästöpankin, Aktian ja S-pankin verkkopankin maksupainikkeilla. Palvelun toteuttaa Klarna.

Luottokortti:

Maksu onnistuu Visalla, Visa Electronilla, Mastercardilla tai American Expressillä. Maksun välittäjänä toimii Klarna CheckOut.

Lasku:

Maksaessasi Klarna laskulla voit tehdä ostoksia turvallisesti ja helposti. Sinun ei tarvitse ilmoittaa korttisi tietoja ja maksat aina vasta, kun tuotteet on toimitettu kotiisi. Klarna veloittaa lisäkuluna laskupalvelusta 2,90€ laskutusmaksun. Saat 14 päivää maksuaikaa, sinulla on myös mahdollisuus osamaksuun. Voit ladata laskusi osoitteesta www.klarna.fi.

Osamaksu:

Klarna-tilin avulla voit maksaa ostoksesi osissa. Sitä käyttäessäsi Klarna avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti. Voit tehdä lyhennyksiä joko itse valitsemissasi kuukausierissä (vähintään 5€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä kumpi on suurempi) tai maksaa kaiken pois yhdellä kertaa. Klarna tilin käytöstä ei peritä laskutusmaksua. Kaikki Klarna tilillä maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja kuukausilaskulle vaikka käyttäisit sitä monissa eri verkkokaupoissa. Saat kuukausittain vain yhden laskun. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Luottotietojen tarkistus

Oston yhteydessä tehdään luottopäätös, mikä voi edellyttää luottotietojesi tarkistamista. Emme luovuta luottotietojasi pankeille tai muille luotonantajille.

Siirtyminen joustavaan erämaksuun

Eräpäivänä voit joko maksaa koko ostoksen ilman korkoa tai alkaa maksaa erissä kuukausittain 19,90 %:n korolla. Voit hakea laskun muuttamista joustavaksi erämaksuksi maksamalla kokonaissummaa pienemmän summan. Joustava erämaksu tarkoittaa, että maksat omaan tahtiisi – kuukausittainen minimisumma on 1 % jäljellä olevasta velasta, kuitenkin vähintään 5 euroa. Voit milloin tahansa maksaa koko luoton pois kerralla.

Esimerkki: Jos teet ostoksen marraskuun alussa ja maksat koko ostoksen helmikuussa eräpäivään mennessä, kertaluoton todellinen vuosikorko 500 €:n ostokselle 4,99 €:n aloitusmaksulla on 6,14 %. Kertaluoton kokonaiskustannus on 504,99 € (jos maksat koko ostoksen eräpäivään mennessä). Jos siirryt joustavaan erämaksuun, esimerkiksi 1000 €:n ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 93 €:n kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 21.82 %, ja luoton kokonaiskustannus on 1111 €.

Maksamattomasta laskusta veloitetaan 5 euron muistutusmaksu.

Kampanjalaskuun sovelletaan Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja.

×

Hei!

Klikkaa alla olevaa yhteyshenkilöä aloittaaksesi WhatsApp keskustelun tai lähetä sähköpostia jokinen@timanttiset.fi

× Kuinka voin auttaa?